ازيكم ياكينجات ياحلوين دلوقتى هنعمل المنبار بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرووووومه وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات انما فى الممبار البقرى خليط من الطماطم المسبكه او صلصه بصل مقطع شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر ارز مصرى غير منقوع طماطم مقطعه مكعبات صغيره زيت شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى
نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
موضوع: رد: هنعمل المنبار يلا يابنات تعالو ساعدونى الأحد فبراير 21, 2010 4:59 am
غجر غجر انا كنت داخل اتفرج اساسا بس بدام فيها ئكل بقا و الكلام على كبيبر فا انا رئيس الغجر ما تحن علينا و احدف منباره تسلينا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]